top of page
Minska pigmenteringar, akneärr, porer, blackheads, rynkor. Föryngra huden.

Microneedling

"Kreativitet kräver mod"

Vid en microneedlingbehandling används ett verktyg med nålar som bildar kanaler ner i huden. Via kanalerna slussas aktiva substanser innehållandes bland annat tillväxtfaktorer, vitaminer och peptider, ner i huden och maximerar hudens upptagningsförmåga.

När huden utsätts av dessa mikronålar orsakas en minimal skada i hudvävnaden. Denna kontrollerade skada stimulerar läkningsprocessen som reparerar och återuppbygger den skadade huden. På så vis stimuleras framställningen av kollagen och du får en spänstigare och mindre rynkig hy.
SkinPen behandling. Microneedling ansiktsbehandling

Microneedling

SkinPen

®

SkinPen är en effektiv microneedling-penna som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA). Den behandlar ojämnheter i ansiktet, så som akneärr eller fina linjer, genom att skapa kontrollerade mikroskador i huden. Under behandlingen används fuktgivande serum och när huden reparerar sig från behandlingen sker en effektiv återuppbyggnad av ärrvävnad. SkinPen passar alla hudtyper, såväl ljus som mörk hy.


SkinPen används för att:
   •    Föryngra och förbättra hudens struktur
   •    Minska fina linjer och rynkor
   •    Minska akneärr
   •    Minska porer
   •    Minska hudbristningar
   •    Minska pigmenteringar

 

SkinPen är skonsam, och ger för det mesta få biverkningar och en kort återhämtningsperiod. Behandlingen med SkinPen tar ungefär 30 minuter och resultat syns efter cirka 3 behandlingar.

Pris: 2499kr

bottom of page