top of page
Peeling för din hy. Vacker kvinna som sminkar sig.

Peeling

"Allt har sin skönhet, men det är inte alla som ser den"

NEOSTRATA

NEOSTRATA är vetenskapligt avancerad hudvård som utvecklats för att återställa, förbättraoch synbart ge huden ett nytt utseende. Behandlingarnas och produkternas unika patenterade teknologier hjälper huden att förnya sig själv. NEOSTRATAs AHA- och Retinol-behandlingar är mycket effektiva för många olika hudtyper och hudproblem och kan utföras i både ansikte och på kroppen. Varje behandling skräddarsys efter aktuellt behov

Njuter av naturliga ingredienser. Peeling och ansiktsbehandling. AHA-syra. AHA-syror

Peeling

AHA-syror

Komplett system som ger trygga och förutsägbara resultat. NeoStratas professionella peel-system kan anpassas till en rad olika patienttyper och problem. Med sju olika peelingalternativ fås många möjligheter att anpassa behandlingen till många olika hudtillstånd. Olika styrkor och sammansättningar används för att möta patientens behov på bästa sätt.NeoStratas AHA-sammansättningar består av fria syror och neutraliseras med Foaming Peel Neutralizer efter att önskad behandlingstid uppnåtts.

Pris: 799kr

Peeling

Retinol

NEOSTRATA RETINOL- BEHANDLING

En avancerad kraftfull peeling med retinol. Peelingen gör att fina linjer och rynkor blir mindre framträdande, hjälper till att minimera akne, ökar hudens fasthet och ger en jämnare hudton.INGÅR: Rengöring, Retinol-peeling samt produktrekommendation. Peelingen appliceras på klinik och tvättas av hemma efter verkningstiden.

Pris: 1499kr

Man på spa och gör en ansiktsbehandling. Retinol peeling
bottom of page