top of page
Ansiktsmask. Om oss Skin Care Academy. Hudbehandlingar hudens bästa vän

Om oss

Skin Care Academy startade sin verksamhet 2011  i Nacka  tillsammans med OL Anestesi AB. Vi har under denna tid huvudsakligen verkat på konsultbasis där vårt främsta arbete varit att driva operationsavdelning för att utföra kirurgi i form av öron näsa  hals, allmänkirurgi och gynekologi åt region Stockholm och region Kalmar. Vi bedriver ett seriöst och professionellt arbete med patienten  i centrum . Endast med nöjda patienter kan verksamheten växa och utvecklas. Vi erbjuder endast behandlingar när vi tror på ett resultat som överensstämmer med kundens önskningar. Det som utmärker Skin Care Academy  är vår passion för att hjälpa människor och vår omsorg om våra patienter under hela behandlingsprocessen.

VI

Vi på kliniken är fullt engagerade i att erbjuda dig exceptionell vård i en medkännande och vänlig atmosfär. Efter att ha varit verksamma i flera år har vi fått ett enastående rykte som klinik.

Ända från starten har vi jobbat efter filosofin att våra patienter alltid kommer först. Oavsett varför du besöker oss så erbjuder vi omfattande och utmärkt vård. Läs mer om våra tjänster och låt oss ta hand om dig.

bottom of page